Direct contact:
Servicedesk Caleidoz 0316 - 24 32 04
Direct contact:
Servicedesk Caleidoz 0316 - 24 32 04

        

Nieuwe vrijwilligers Mantelzorgcafé Zevenaar gezocht

Voor het Mantelzorgcafé in de gemeente Zevenaar zijn wij op zoek naar vrijwilligers die gastvrouw/-heer willen zijn en tevens een luisterend oor willen en kunnen bieden.

Nieuwe vrijwilligers Mantelzorgcafé Zevenaar gezocht

Zorgen voor een partner, familielid, vriend of vriendin met een zorgbehoefte is bijzonder intensief en veeleisend. Als mantelzorger krijg je dagelijks te maken met allerlei praktische en emotionele vragen.
Vanuit de praktijk blijkt dat er onder mantelzorgers behoefte is om andere mantelzorgers te ontmoeten, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Doel van het Mantelzorgcafé is het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers en het delen van kennis. Naast gezelligheid en advies kunnen mensen er ook terecht voor themabijeenkomsten of trainingen.

Voor dit Mantelzorgcafé zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die één keer in de twee maanden willen helpen in de ondersteuning. Je biedt een luisterend oor voor de mensen en fungeert als gastvrouw/-heer. Daarnaast kunnen we samen invulling geven aan de thema’s die besproken worden tijdens het Mantelzorgcafé.

Praktische informatie:

Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op. Mocht je vooraf nog vragen hebben, neem dan contact op met Marijke Groot Koerkamp, mantelzorgcoach, via m.grootkoerkamp@mantelzorgzevenaar.nl of bel naar 06 – 538 504 06.

Nieuwsberichten

Direct contact

Direct contact?

Behoefte aan persoonlijk contact en een luisterend oor?
Wij staan voor je klaar met advies en informatie:
Bel met de servicedesk van Caleidoz: 0316 - 24 32 04.
Onze medewerkers zitten van:
maandag t/m vrijdag van 09:00 -14:00 uur voor je klaar.

Contactformulier