Direct contact:
Servicedesk Caleidoz 0316 - 24 32 04
Direct contact:
Servicedesk Caleidoz 0316 - 24 32 04

        

Mantelzorgers gezocht voor een onderzoek!

Online bijeenkomst focusgroep op 1 en 3 december

Ervaring en behoefte van mantelzorgers in kaart brengen

Mantelzorg Zevenaar ondersteunt mantelzorgers bij het geven van mantelzorg aan jouw naaste. Naast individuele ondersteuning organiseren we informatieavonden en verwijzen we zo nodig naar professionele ondersteuning. Om onze diensten en ons beleid nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de mantelzorgers, gaan we graag met je in gesprek over welke ondersteuning je nodig hebt.

Invulling van de focusgroepen

Er worden twee onlinebijeenkomsten georganiseerd om zoveel mogelijk signalen en behoeften van mantelzorgers in kaart te brengen. Deze onlinebijeenkomsten, ook wel focusgroepen genoemd, zijn bedoeld voor mantelzorgers van kinderen of volwassenen met een beperking of chronische ziekte, kinderen of volwassenen met niet aangeboren hersenletsel of van ouderen.  Per groep mantelzorgers is er een gespreksleider. Samen ga je in gesprek over de manieren waarop je nog ondersteuning kan gebruiken van een organisatie als Mantelzorg Zevenaar. Er is alle ruimte om signalen en ervaringen te delen en te brainstormen over een passend ondersteuningsaanbod. De volgende gespreksvragen worden behandeld:

  • Wat is jouw idee of vraag over een bepaald thema of knelpunt? (Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van Corona voor het geven van mantelzorg)
  • Wat helpt je de regie te houden in de zorg voor jouw naaste?
  • Wat vind je van de aanbevelingen die Mantelzorg Zevenaar wil voorleggen bij de gemeente en de nieuwe activiteiten zoals het Mantelzorgcafé of voorlichtingsavonden?

Met deze informatie kunnen wij, samen met jou, producten en diensten ontwikkelen die nog beter aansluiten op je wensen en behoeften.

Data focusgroepen

Je kunt je aanmelden voor één van de onderstaande focusgroepen:

  • Dinsdag 1 december 2020 om 19:30uur
  • Donderdag 3 december 2020 om 19:30uur

Na opgave ontvang je een link om deel te nemen via beeldbellen. Dit gaat het gemakkelijkste via een computer met camera en geluid, maar kan ook met telefoon.

Wil jij mee doen of meer informatie?

Neem dan contact op met Meike van Dieren op 06-46378640 of via m.vandieren@mantelzorgzevenaar.nl.

Nieuwsberichten

Direct contact

Direct contact?

Behoefte aan persoonlijk contact en een luisterend oor?
Wij staan voor je klaar met advies en informatie:
Bel met de servicedesk van Caleidoz: 0316 - 24 32 04.
Onze medewerkers zitten van:
maandag t/m vrijdag van 09:00 -14:00 uur voor je klaar.

Contactformulier